Lopeta rahojesi tuhlaaminen toimimattomiin
Facebook-mainoksiin

Aloita kasvattamaan verkkokauppasi myyntiä

 
 
facebook+mainonta+verkkokaupalle.jpg
 

Lopeta arvailu.
Aloita saamaan lisää...
tuloksia. asiakkaita. katetta. näkyvyyttä.

Kun puhutaan Facebook-mainonnasta, useimmat verkkokaupat vain arvailevat sen toimivuutta. He katsovat mitä kaikki muut ovat tekemässä ja yrittävät kopioida kilpailijoilta mainoksia ilman minkäänlaista strategiaa tai kunnollisia tavoitteita.

Tämä on todella helppo tapa heittää rahat hukkaan. 

Kannattava Facebook-mainonta on strategisesti keskittynyt yhteen asiaan ja yhteen asiaan ainoastaan: sinun kohdeyleisöösi. Mitä sinun asiakkaasi haluavat? Mitä asioita asiakkaasi arvostavat? Mihin ongelmaan he etsivät ratkaisua? Mitä tuotteita he ovat jo käyttäneet yrittääkseen ratkaista ongelmansa? 

Kannattava Facebook-mainonta saa unalma-asiakkaasi tulemaan verkkokauppaasi ja myyntitunneliisi. Facebook-mainonta ei ole mikään yhdessä yössä -rikkaaksi strategia. Se ei myöskään ole halvin tapa. Mutta kun se on tehty oikein, sen tulokset voivat olla eksponentaaliset.

 
 
 

Miksi FACEBOOK-MAINONTA?

Facebook-mainonta mahdollistaa verkkokauppasi myynnin kasvattamisen nopeallakin aikataululla laadusta tinkimättä - ja vielä yrittäjälle ystävälliseen hintaan!

Lue lisää Facebook-mainonnan hyödyistä verkkokaupallesi:

 
nuoli.png
 
 

SAAT LISÄÄ LIIKENNETTÄ

Facebook-mainonta alkaa liikenteestä. Pystyn auttamaan sinua nostamaan verkkokauppasi kävijämäärät hetkessä luomalla ja markkinoimalla strategisesti oikeanlaista sisältöä, joka erottaa sinut kilpailijoistasi. 

Kaikista tärkeimpänä, autan sinua kasvattamaan liikennettä mainonnan oikeanlaisella kohdentamisella, joka tuottaa pitkällä ajalla enemmän myyntiä. 


SAAT LISÄÄ UUSIA ASIAKKAITA

Liikenne verkkokauppaasi on vasta ensimmäinen askel Facebook-mainonnassa. Seuraava askel on muuttaa liikenne potentiaalisiksi asiakkaiksi, jotka haluavat ostaa sinulta. 

Autan sinua nostamaan konversioiden määrää välittömästi poistamalla renkaanpotkijat ja kohdentamalla mainokset niille asiakkaille, jotka ovat valmiita ostamaan sinulta.


SAAT ENEMMÄN UUDELLEEN OSTAVIA ASIAKKAITA

Autan sinua samaan enemmän uudelleen ostavia asiakkaita, koska verkkokaupan menestyksen salaisuus piilee nykyisissä asiakkaissa, jotka ostavat sinulta yhä uudelleen ja uudelleen. 

Sen takia olet täältä. Sen takia minä olen täällä. Siksi Facebook-mainonta on asia, jota kaikkien verkkokauppojen tulisi hyödyntää. 

Jos haluat luoda pitkän aikavälin skaalautuvan asiakashankintakanavan, olet tullut oikeaan paikkaan.


 
 
 

Oletko valmis aloittamaan?

 
 
banneri-2.jpg
 

 Mitä voit odottaa kun palkkaat minut?

 
1.png

TAUSTATUTKIMUS & KONSULTOINTI

Facebook-mainonnan strategian rakentaminen alkaa samalla tavalla kuin millä useimmat asiat kannattaa aloittaa - taustatutkimuksella. Aloitan lähettämällä sinulle kyselyn, jonka avulla ymmärrän liiketoimintaasi, kohdeyleisöäsi ja kilpailijoitasi. 

Seuraavaksi sukellan Facebook-mainontasi nykytilanteeseen. Selvitän mikä on jo toiminut ja mikä ei, sekä tunnistan ne asiat, joita muuttamalla saat heti tuloksia. 

Seuraavaksi varaan kanssasi puhelun, jossa käymme läpi löydökseni.


2.png

STRATEGIAN LUOMINEN

Nyt kun kotiläksyt on tehty, on aika luoda toimintasuunnitelma. Luon strategian, jota pystyt käyttämään ympäri vuoden ja jonka avulla saavutat tuloksia, joita et ole vielä koskaan saavuttanut. 

Suunnitelmani sisältää selkeät ohjeet strategian ylläpitämiseen ja optimoimiseen - Kaikki elementit jotka tarvitset menestyäksesi. 


3.png

MAINOSTEN SISÄLLÖT JA YLLÄPITO

Strategian luomisen jälkeen siirryn rakentamaan mainoksiasi, jotka sisältävät mainostekstien, otsikoiden ja kuvituksen tekemisen. Luon kaikki materiaalit henkilökohtaisesti ja juuri sinun kohderyhmällesi sopivaksi.

Palveluni sisältää mainosten ylläpidon ja optimoimisen seuraavalla 30 päivälle, jonka jälkeen annan ohjat sinun käsiisi. 

Ylläpidon jatkosta voidaan sopia erikseen.

 
 
 
 

 Näin projektiMME etenee:

 
 • Viikko 1 - Aloituspalaveri

  Aloituspalaverissa keskustelemme tarpeistasi ja tavoitteistasi, joiden pohjalta Facebook-mainontaa lähdetään rakentamaan. Lisäksi toimitan sinulle asiakaskyselyn, jonka täyttämisen jälkeen olemme valmiita sopimaan projektin aloitusajankohdan.

 • Sisällöt projektikansioon

  Ennen kuin aloitan Facebook-strategian rakentamisen, toimitan sinulle linkin yhteiseen Google Drive -projektikansioomme, jota käytämme projektin aikana sisältöjen jakamiseen. Tämän jälkeen alkaa Facebook-strategian rakentaminen.

 • Viikko 2 - Strategian laatiminen

  Toteutan strategian viikossa saatuani sinulta tarvittavat tiedot. Luon keskustelumme pohjalta tavoitteidesi ja kohdeyleisösi mukaisen Facebook-mainonnan strategian, joka yhdistää sinut kohdeyleisösi kanssa.

 • Mainosten toteutus

  Kun strategia on valmis, siirryn tekemään verkkokauppasi brändin ilmeeseen sopivat mainokset. Saat nähdä mainosten toteutuksen etenemistä useaan kertaan ja voimme tässä vaiheessa tehdä vielä muutoksia. Mainokset julkaistaan sovittuna päivänä.

 • Viikot 3-6 - Kuukauden ylläpito

  Facebook-mainonnan paketin hintaan kuuluu kuukauden tuki ja ylläpito, jonka aikana seuraan ja optimoin mainoksiasi. Olen myös käytettävissäsi, mikäli haluat kysyä tai varmistaa jotakin mainoksiisi liittyen. Ylläpidon jälkeen annan ohjat sinun käsiisi.

 
 
 
facebook+mainonnan+strategia+verkkokaupalle.png

FACEBOOK-MAINONNAN STRATEGIA VERKKOKAUPALLESI
- ALK. 990 €*

PAKETTI SISÄLTÄÄ:

+ Yksilöllinen Facebook-mainonnan strategia
+ Kohdeyleisöjen luominen
+ Mainosten luominen
+ Myyntitekstit mainoksille
+ Verkkokaupan kehitysehdotukset
+ Ylläpito 30 päivälle

(*alv. 24% lisätään + asiakas maksaa mainoskulut Facebookille.)


 

MITÄ SANOT, ALOITETAANKO JO?

Varaa maksuton konsultointi ja katsotaan yhdessä minkälainen Facebook-mainonnan strategia sopisi sinun verkkokaupallesi parhaiten.

HUOM! Maksuttoman konsultoinnin varaaminen EI sido sinua ostamaan palvelua.

 
5.jpg
 

Usein kysytyt kysymykset

 

Kuinka paljon mainontaan on hyvä varata rahaa? . . .

Facebook-mainontaan kannattaa varautua käyttämään kuukausittain vähintään 500 €. Jos haluat pärjätä pienemmällä budjetilla, suosittelen harkitsemaan muita markkinointikanavia.

Sopiiko Facebook-mainonta verkkokaupalleni? . . .

Facebook-mainonta ei välttämättä sovi kaikille verkkokaupoille. Suosittelen varaamaan maksuttoman puhelun kanssani, niin voimme yhdessä keskustella asiasta.

Tuleeko minulle Facebook-mainonnan strategian lisäksi muita kuluja? . . .

Minulle maksat strategian suunnittelusta ja toteutuksesta sekä 30 päivän ylläpidosta. Facebookille maksat mainoksiin kuluvan budjetin. Muita kuluja ei tule, ellet palkkaa minua mainostesi ylläpitäjäksi.

Miksi valitsisin Facebook-mainonnan enkä Google-mainontaa? . . .

Kyse on aina sopivuudesta. Kaikkien ei kannatakaan mainostaa Facebookissa ja sama pätee myös Google-mainonnan kanssa. Facebook-mainonta sopii esimerkiksi, kun et halua kilpailla samojen hakusanojen kanssa useamman verkkokaupan rinnalla. Facebook-mainonnalla voit myös tavoittaa sellaisia asiakkaita, jotka eivät vielä tiedä tuotteistasi. Suosittelen varaamaan maksuttoman konsultoinnin kanssani, jotta voimme keskustella kumpi mainontastrategia sopii sinulle paremmin.

Kenen kanssa työskentelet? . . .

Työskentelen pääasiassa yrittäjien ja yritysten kanssa, jotka myyvät fyysisiä tai digitaalisia tuotteita verkossa, mutta keskustelen mielelläni kenen tahansa kanssa, jonka mielestä voisin olla oikea henkilö toteuttamaan hänen Facebook-mainontansa.